SEXLEGETØJ: HVORDAN VÆLGER MAN DET?

Hvis du læser denne guide, er det sandsynligvis fordi du leder efter en måde at pifte dit sexliv op. Eller at du er nysgerrig efter, hvordan sexlegetøjet vil kunne hjælpe dig. Og du er ikke alene!

Brugen af sexlegetøj er vokset betydeligt i løbet af de sidste 20 år. Forestil dig bare: I 2017 indrømmede 49 % af kvinderne at have brugt et sexlegetøj mindst én gang i deres liv, sammenlignet med 9 % i 2007! Blandt mænd er stigningen lige så spektakulær Iflg. en undersøgelse.

Legetøjet er derfor ikke længere blot tilbehør, det er en integreret del af vores sexliv. Dildoer, anal plugs, vibratorer, klitorisstimulatorer etc. spiller nu en vigtig rolle i vores sexliv. Alligevel er det vigtigt ikke at tage fejl, når du køber!

Gratify vil prøve at guide dig til at træffe det bedste valg.

4 VÆSENTLIGE TIPS TIL AT DEFINERE DIT VALG

Alt for ofte er det ikke en fornøjelse at vælge et sexlegetøj. Hvordan kan du være sikker på, at du ikke laver en fejl? At træffe det rigtige valg? Hvilke spørgsmål skal du stille dig selv, før du køber? Når det kommer til sexlegetøj, kan fornøjelse ikke improviseres! For at gøre din shopping sjovere, tilbyder Gratify dig sine 4 vigtige tips til at hjælpe dig med at træffe dit valg.

At kende din krop og dine ønsker

Den første ting at starte med er at gøre status over, hvad du tror, du ved om din krop og dine ønsker. Hvad ved du om din krop? Er der steder, du gerne vil udforske? Hvad får dig til at vibrere? Hvad ophidser dig? Vil du have det sjovt alene eller som par? Til kærtegn eller penetration? Alle er forskellige, så det er vigtigt at finde et legetøj, der passer til dine ønsker og ikke ødelægger din fornøjelse. Og frem for alt, give slip. Dit sexlegetøj kan meget vel få dig til at opdage ting om dig selv, som du aldrig havde forestillet dig!

Valg af det rigtige materiale

Når det kommer til sexlegetøj, er materialet meget vigtigt. Der er ikke tale om at bruge et objekt, hvis sammensætning ikke respekterer kroppen og de intime dele. Silikone, latex, PVC, ABS, gelé, metal, glas, keramik, træ (ja, det findes!), udvalget er stort, og det er ikke nemt at finde rundt. Vi råder dig til at blive godt informeret og træffe din beslutning i henhold til dine værdier, men også i henhold til den brug du vil gøre af den.

Hos Gratify har vi et blødt punkt til silikone. Det giver kun fordele:

Hypoallergenisk; på samme tid stiv, smidig, hård og af en uforlignelig blødhed, let at vedligeholde.

Glat overflade, der ikke tilbageholder bakterier og ikke forårsager allergi; slides ikke af med tiden som gelé.

Dens eneste ulempe er, at dens tekstur kun er kompatibel med vandbaserede smøremidler.

Dit sexlegetøj skal passe til din krops form…

Lad os tale ergonomi. Du er helt fri til at bruge hjemmelavet sexlegetøj. Brusehoveder, agurker eller bananer kan stimulere dig, selvom du risikerer at ende i statistikken, der hvert år registrerer seksuelle ulykker. Hvis denne mulighed ikke appellerer til dig, så vælg et sexlegetøj, det er designet til at passe til din krops form til optimal brug og uden risiko! Takket være ergonomien og designet af dit sexlegetøj, vil du være sikker på at have den rigtige praksis.

Nogle sexlegetøj kommer i øvrigt i flere størrelser. Altså lille eller stor størrelse? Hvis du er i tvivl, så kig på hullerne og vælg den mindste. Dette vil spare dig for ubehagelige overraskelser.

Ægte luksus er fornøjelse

Fortæl en…gud om vulgære, osteagtige og dårligt tænkte genstande. Gør plads til moderne, stilfuldt og elegant legetøj! Fra nu af konkurrerer skaberne af sexlegetøj med hinanden i fantasien, så fornøjelse kun er et mål.

“Sex, Fun & Rock’n’Roll” er mottoet og ambitionen om at skabe produkter, der kombinerer design og popkultur, der fødte Love to Love i 2004. Sexlegetøj, erotisk kosmetik og gaver, alle vores produkter er fantasifulde af avantgardister for at gøre livet til grin, fordi: ægte luksus er fornøjelse! Og med vores forskellige serier starter fornøjelsen med et enkelt blik.

DE FORSKELLIGE TYPER SEXLEGETØJ TIL KVINDER

Uanset om det er din første gang, eller du er en mere erfaren bruger, kan det være lidt af en kamp at købe et sexlegetøj. Vibratorer, dildoer, analpropper osv. udvalget er så stort, at det ofte er svært at finde rundt. Inden du skynder dig til dit næste køb, giver Love to Love dig et overblik over de forskellige typer sexlegetøj.

Lad os starte med damerne, hvis kropsgeografi indeholder erogene zoner, der bare venter på at blive stimuleret. Klitoral orgasme, vaginal eller anal orgasme… enhver fornøjelse har sit legetøj!

Klitoriske stimulatorer

Åh klitoris, dette organ, der ikke har anden funktion end at bringe glæde til disse damer. Hvis ømme og frække kærtegn er nok til at stimulere det, er der intet som et legetøj for at nå den syvende himmel på få sekunder. Disse stimulatorer er diskrete og lydløse for større komfort. De tilbyder også flere vibrationstilstande for at variere fornøjelserne. At vælge en klitorisstimulator betyder at vælge massage frem for penetration. Til solo eller par fornøjelse, skal bruges uden mådehold.

Sig “ja” til glæde med vores selecti på af klitorisstimulatorer!

G-punkt vibratorer

Der findes et bredt udvalg af vibratorer med forskellige funktioner. Men når det kommer til vaginal stimulation, er den mest efterspurgte af dem nok den, der kommer til at spille med G-punktet. Selvom alle har hørt om dem, er det meget få, der virkelig ved, hvad de er, og hvor de befinder sig. Det er her Love to Love vibratorerne bliver din allierede. Takket være deres buede hoveder og forskellige vibrationsniveauer kommer de naturligt til at udøve et fast tryk og gentagne bevægelser.

Uundværlig for at opnå den ultimative nydelse!

Kaniner

Populariseret af serien Sex and the City, er kaninen et af det kvindelige køns yndlingssex-legetøj. Stimulerer klitoris og vagina samtidigt, denne vibrator er udelukkende dedikeret til orgasme. Og det mindste vi kan sige er, at den ikke har stjålet sit navn. Den består faktisk af to dele: den første er formet som en penis til vaginal penetrering, mens den anden, formet som en kanins øre, kærtegner klitoris.

Analpropper

Analsex-entusiaster er enige om, at den resulterende orgasme er uforlignelig intens. Da anus er et følsomt område, kræver anal penetration alligevel en vis forberedelse, såsom anilingus, fingerpenetration og smøring. Men har du tænkt på analpropper?

En analprop er en lille kegle med en udstrakt spids for at lette penetration og en udvidet base for at undgå enhver risiko for aspiration. Selvom det generelt bruges til at forberede sig på sodomi, kan det også bruges til at stimulere en anden del af kroppen under sex.

DET BEDSTE SEXLEGETØJ TIL MÆND

Lad os nu dykke ned i en verden af sexlegetøj til mænd. Ja, de findes, og ja, der er mange flere af dem, end du måske tror. Uanset om det er for at maksimere din fornøjelse alene eller for at pifte dit forhold til din partner op, kan mænds sexlegetøj godt introducere mænd til en ny verden af sensationer. Love to Love tilbyder dig et panorama af de typer sexlegetøj, der er dedikeret til mandlige orgasmer.

Prostata stimulator

Nej, mandlig orgasme er ikke begrænset til ejakulation. Mystisk og tabubelagt, prostata-orgasmen er ikke desto mindre ofte forbundet med den kvindelige orgasme med hensyn til intensitet. Denne orgasme opnås ved stimulering af P-punktet, ofte beskrevet som det mandlige G-punkt! Placeret under blæren og foran endetarmen kan P-punktet kun nås ved anal penetrering. Og selvfølgelig skal den stimuleres i flere minutter for at nå orgasme.

Din bedste allierede? Prostatastimulatoren, uden tvivl. Dens ergonomiske kurver passer perfekt til din perineum og anus til intense fornemmelser. En ideel måde at udforske dit P-punkt sikkert og trygt.

Analpropper

Brugen af analpropper til mænd er identisk med kvinders. Hovedformålet er at udvide anus som forberedelse til penetration eller… en prostata stimulator. Da sidstnævnte er relativt store, råder vi dig til at stimulere din partner på forhånd med et stik. De kan selvfølgelig også bruges til fornøjelsen af at opdage nye fornemmelser.

Onanere

Leder du efter et legetøj til at sætte gang i dine ensomme fornøjelser? Mandlige onanere tilbyder mere end ægte fornemmelser takket være teksturer, der stimulerer og pirrer penisens nerveender bedre end en hånd ville. Billig og nem at bruge, masturbatorer er fremragende valg for en mand, der leder efter sit første sexlegetøj.

SEX-LEGETØJ FOR AT SPISE DINE SPIL OP TIL TO

Når det kommer til sex, glæder det, der behager den ene, ofte den anden.

Hanerringe

Cockringe er ringe, der er placeret i bunden af penis for en bedre erektion og øge orgasme for ham, men også for hende. For manden hjælper ringen med at blokere blodgennemstrømningen i penis og opnå en langvarig og stærkere erektion.

Fornøjelse, også på afstand

Sexlegetøj bliver ikke skånet af den teknologiske revolution. Nu kan du have det sjovt med din partners fornøjelse på afstand, uden at røre ham eller hende! Disse legetøj, der styres på afstand, er fremragende måder at styrke medvirken i parret. De kan også give dig mulighed for at opfylde dine mest forbudte fantasier ved at invitere sex på usædvanlige steder. Film, restauranter, offentlig transport… overrask din partner på uventede steder!

ANDET FRÆKT TILBEHØR

Leder du efter nye udfordringer? At tilbringe en fræk aften med erotisk tilbehør? Hvorfor ikke forkæle dig selv med fjer, bondage-bånd eller blot et erotisk terningespil? Mere klassisk, men stadig lige så effektivt, vil dette tilbehør få dig til at brøle af fornøjelse!

Du har nu alle kortene på hånden til at træffe det bedste valg til dit næste sexlegetøj. Måske vil denne guide endda have givet dig mulighed for at opdage uanede legetøj og ønsker!

Det er op til dig at komme (og få dig til at komme)!