GLIDECREME: VORES GUIDE

Udelukkende til en større fornøjelse og nydelse, glidecreme er afgørende for et lykkeligt og blomstrende sexliv. For mange kvinder, der nogle gange lider af alvorlig tørke, er de endda uundværlige for at dulme ubehaget.

Men hvad er disse virkelig intime smøremidler, der lover nirvana? Stillet over for det store udbud, der findes på markedet, er det ofte svært at finde rundt og vælge den bedste og rigtige glidecreme. GRATIFY tilbyder dig en komplet guide til at træffe det rigtige valg.

HVORFOR BRUGE GLIDECREME?

Da det er det, der giver dig mulighed for at identificere dit behov, er dette naturligvis det første spørgsmål, du skal stille dig selv. Der er to hovedårsager: fornøjelse og nydelse.

For mere sjov:

Fordi glidecreme rimer frem for alt på fornøjelse. Når det kommer til sex, jo vådere det er, jo mere er det… kan du se, hvor vi vil hen med det her! Nej, glidecremer er ikke til for at råde bod på den manglende interesse for din partner, tværtimod. De er jeres allierede i fornøjelse, til glæde for jer begge. Faktisk afslører en undersøgelse foretaget af Indiana University, at 70 % af de adspurgte kvinder indrømmer, at glidecremer gør sex mere behageligt.

For mere nydelse:

Når ophidselsen stiger, producerer en kvindes krop normalt naturlig vaginal smøring. Dette varierer fra person til person, og som regel afhængigt af graden af ophidselse. På visse tidspunkter i livet kan kvinder dog opleve vaginal tørhed: den naturlige smøring af slimhinderne er utilstrækkelig, og vaginalvævets fleksibilitet er nedsat. Denne lidelse rammer især kvinder i perioder med lave østrogenhormonniveauer (under og efter graviditet, under amning, i overgangsalderen), ved stress, indtagelse af visse medikamenter etc. tilstanden kan i nogle tilfælde behandles af en læge. Disse lidelser kan endda være meget hyppige. Dette kan naturligvis påvirke seksuelle forhold. Det kan være smertefuldt og permanent ubehageligt. I dette tilfælde er brugen af et intimt smøremiddel (glidecreme) en god løsning til at lindre ubehaget og udleve en den seksuelle nydelse!

HVILKEN TYPE GLIDECREME SKAL DU KØBE?

Før du køber, skal du være opmærksom på de forskellige typer glidecremer, der findes på markedet, for at kunne identificere, hvilket der vil være bedst for dig.

Glidecremer er effektivt designet ud fra flere baser:

  • Vand
  • Silikone
  • Olie
  • 100% naturlig


Den vandbaserede glidecreme: den klassiske.

Hybride smøremidler er også tilgængelige. Oftest er de en blanding af vand og silikone. Det er umuligt ikke at finde en glidecreme, der passer til dine behov!

Vandbaserede glidecremer er de mest almindelige. Årsagen er meget enkel: de kan bruges i næsten alle tilfælde, selv dem, der involverer brugen af et sexlegetøj i silikone. De kan også påføres et kondom, uanset om det er lavet af latex eller ej. Dette ville endda mindske risikoen for, at et kondom revner.

Fordelene

Neutral pH, som reducerer risikoen for uønskede reaktioner, de er skånsomme mod huden, de pletter ikke sengetøjet og meget nem at rengøre efter brug.

Men da denne type smøremiddel fordamper ret hurtigt, kan det være nødvendigt at påføre det igen regelmæssigt. De mister også deres effektivitet under bruseren.

Silikonebaseret, den mest alsidige

Det perfekte valg til den mest følsomme hud, og til længere og mere intenst samleje. Da silikone ikke optages af hud eller slimhinder, er smøringen 5 gange større end med vandbaserede glidecremer.

Silikonebaseret glidecreme giver mange fordele

Som med vandbaserede produkter er pH-værdien neutral, hvilket mindsker risikoen for uønskede reaktioner da det holder længere, påføres det mindre regelmæssigt ideel til brusesex og anal fornøjelse.

Den eneste ulempe er, at silikone ikke er silikonekompatibelt! Det er med andre ord ikke tilrådeligt at bruge denne type glidecreme på dit silikonesexlegetøj. Du risikerer at beskadige overfladen af dit legetøj og fremme udviklingen af bakterier.

Oliebaserede smøremidler, lavet til at holde

Generer det dig at skulle påføre glidecreme igen og igen under sex? Lad dig i så fald forføre af oliebaserede glidecremer! Du vil nyde en så lang smørelevetid, at du kun behøver at påføre én påføring. En anden stærk pointe er, at de er ultra-hydrerende. Dette gør dem til et ideelt valg for kvinder, der lider af midlertidig eller kronisk vaginal tørhed. Advarsel!!!! Denne type smøremiddel er ikke kompatibel med kondomer. Det er også mere kompliceret at rengøre og kan plette dit lagner eller tøj.

Naturlige glidecremer

Får ingredienserne i ovenstående glidecremer dig til at krydse hinanden? Den 100 % naturlige glidecreme, er er endnu mere respektfuld for din krop og miljøet. Uanset om de er oliebaserede eller vandbaserede, kombinerer de styrker og svagheder nævnt ovenfor, samtidig med at de tilbyder dig en sammensætning, der passer til dig.

Vegetabilsk oliebaserede glidecremer

Sandsynligvis den mest økonomiske og økologiske løsning (forudsat at du vælger en bio- og første koldpresset olie). Valget af olie sker efter dine ønsker. Den mest udbredte er bestemt kokosolie, men hasselnøddeolie vinder mere og mere indpas. For et neutralt smøremiddel, vælg macadamia- eller jojobaolie. Påfør direkte på vulva, læber eller penis.

Vandbaserede naturlige glidecremer

Hvis du leder efter en naturlig glidecreme, men finder oliens tekstur for fedtet, kan denne type glidecreme være det ideelle alternativ. Vandbaseret, intim aloe vera gel og hørfrø gel er fremragende kompromiser: både i respekt for din krop og dit helbred. Bemærk, at aloe vera er særligt værdsat for sine helbredende og beroligende egenskaber.

ØNSKER DU AT GLIDE I NYDELSE?

Nu hvor du har læst lidt om de forskellige typer glidecremer, er du forhåbentlig i stand til at vælge nøjagtig den type glidecreme, der passer bedst til din krop og dine behov. Glidecremer med forskellige teksturer, opvarmningseffekter, forskellige smagsvarianter etc., producenterne af glidecremer konkurrerer med hinanden, og kun fantasien sætter grænserne om at pifte dine frække øjeblikke op og sende dig i den syvende himmel.

Følg guiden og lad dig glide ind i nydelse.

Troede du, at glidecremer kun kom i form af en gel? Så kan du godt tro om igen, det sidste nye er skum, der vil gøre smøring meget sjovere.

Gør din elskov til skumfest med Super Smooth. Let, luftig og cremet som flødeskum, dette vandbaserede skum vil få dig til at smelte med fornøjelse. Legefuld og supersmørende, det vil være din yndlingslegekammerat med eller uden sexlegetøj. Prikken over i’et: Den leveres med en ekstremt præcis doseringspumpe.

Hvad nu hvis din glidecreme var mere end blot en glidecreme? Lad dig friste af 2-i-1 løsninger, der gør din glidecreme til en rigtig allieret til dine frække øjeblikke.

Den silkebløde tekstur af denne massagevæske bringer en unik sensualitet og efterlader din hud satinglat. Og da nydelse aldrig kommer alene, er denne 2 i 1 din frække følgesvend i dit intime øjeblikke. For total fornøjelse, påfør Touch My body på dine erogene zoner, og glid ind i ekstase takket være dens intense smøring.

Smøremidler med smag eller duft

Er du jordbær eller banan? Mynte eller karamel? Giv din elskov en gourmetduft med smagssmøremidler. Ideel til mundkærtegn, vandbaserede smøremidler med smag kan påføres kondomer for at give din partner en mere behagelig oplevelse. Som en sikkerhedsforanstaltning skal du sørge for, at de er spiselige på forhånd, især for silikonebaserede kondomer.

Rør ved min krop, en parfumevariant.

Ud over at tilbyde en fantastisk fræk 2-i-1 løsning, kommer Touch My body massage væske i tre dufte: kirsebærblomst, monoi og ylang-ylang. Ideel til en række fornøjelser!

Leg med temperaturer: varmeeffekt eller rystende effekt, opdag nye fornemmelser, der ledsager penetrationen. Nok til at fremprovokere en eksplosion af glæde mellem partnere!

5 (ANDRE) TING, DU SKAL VIDE OM SMØREMIDLER

Hvis du er nået hertil i vores guide, har du sikkert forstået, at valget af glidecreme ikke er let. Vi har samlet 5 andre vigtige ting, du skal være opmærksom på for optimal og risikofri brug.

Pas på allergier

Brugen af glidecreme giver masser af krydderi og komfort til dit sexliv. Desværre kan din krop udvikle intolerancer over for nogle af ingredienserne. Hvis du oplever ubehagelige fornemmelser efter at have påført dit smøremiddel (brænding, prikken osv.), anbefaler vi dig at stoppe med at bruge det og kontakte din læge.

Smøremiddel og fertilitet

Vil du have en baby? Så vær ekstra omhyggelig med at vælge din glidecreme. Sørg for at vælge et fertilitetssmøremiddel, da glidecremer, der ikke er formuleret til fertilitet, kan have en skadelig effekt på sædens kvalitet. Dette gælder især smøremidler, der indeholder glycerin og paraben.

Brug altid ren gel

Det er vigtigt altid at bruge ren gel. For eksempel, hvis du efter anal penetrering ønsker at penetrere din partner vaginalt, skal du bruge ren gel igen for ikke at lette udviklingen af bakterier.

Kompatibilitet med kondomer og sexlegetøj

Som tidligere nævnt er ikke alle smøremidler kompatible med kondomer og sexlegetøj. Som en påmindelse: Kun vand- og silikonebaserede glidecremer kan bruges sammen med latexkondomer; silikonebaserede smøremidler er ikke kompatible med silikonelegetøj.

For kvinder… men ikke kun!

Når det kommer til sex, er det, der er godt for den ene, meget ofte godt for den anden. Og selvom glidecremer normalt påføres det kvindelige køn, bør penis ikke ignoreres. Bruger du kondom, kan du for eksempel lægge en dråbe glidecreme på spidsen af den mandlige glans for at øge fornemmelsen. Det siges også, at det ville gøre dem endnu mere behagelige at bruge smøremiddel til onani og forkælelse!

Vi nærmer os slutningen af denne guide for at guide dig gennem den fantastiske verden af intime glidecremer. Som du har set, er det vigtigt at følge vores trin-for-trin råd for at træffe det bedste valg!

Uanset om det er for din nydelse eller for at pifte dit sexliv op, er smøremidler i sande din allierede til meget større fornøjelse, og så kan den bruges uden mådehold.

God fornøjelse!